Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: dietetyka, technologia żywności, żywienie człowieka lub pokrewne
Wymagania inne:
Dopuszczalne wykształcenie średnie lub wyższe gastronomiczne, ekonomiczne lub administracyjne z ukończonym kursem lub studiami podyplomowymi z dietetyki lub żywienia zbiorowego.- znajomość zasad racjonalnego żywienia dzieci i młodzieży,- umiejetność planowania i bilansowania jadłospisów,- umiejetność zasad gospodarki magazynowej, rozliczania produktów i kalkulacji kosztów,- znajomość obsługi komputera (Word, EXel),- umiejetność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, rzetelność i komunikatywność.Mile widziane szkolenia z zakresu HACCP, żywienia zbiorowego, dietetyki dziecięcej.Mile widziane doswiadczenie w pracy w placówkach oświatowych.
Radków
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku