Kucharz / Kucharka

Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Lubin
Zadania:
  • Przygotowanie: Gotowanie posiłków zgodnie z ustalonymi jadłospisami dietetycznymi.
  • Jakość: Ścisła kontrola jakości i świeżości przygotowywanych dań.
Wymagania:
  • Wykształcenie: Ukończona szkoła gastronomiczna.
  • Doświadczenie: Udokumentowana praktyka na stanowisku kucharza.
  • Postawa: Chęć i zaangażowanie w pracę.
  • Mile widziane: Aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Oferujemy:
  • Możliwość wyboru umowy (Umowa o Pracę / Umowa Zlecenie).
  • Wymiar Pracy: Pełny etat.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Jaworze
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Jawor
Data publikacji:
2025-11-14
Poznaj ofertę...
przygotowywanie potraw w restauracji,przygotowywanie menu przyjęć okolicznościowych, wydawanie posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Zagrodno
Data publikacji:
2025-11-14
Poznaj ofertę...
Gotowanie, wydawanie posiłków, dobra organizacja pracy, sprzatanie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: odbyty staż u pracodawcy min. 6 m-cy
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Wałbrzych
Data publikacji:
2025-11-14
Poznaj ofertę...
Kogo szukamy: Osób z doświadczeniem w kuchni zbiorowego żywienia lub gastronomii eventowej Kogoś, kto nie boi się dużej skali (500+ posiłków dziennie) Osób ceniących porządek, tempo i współpracę Znających zasady HACCP i przechowywania żywności Co...
Publikacja:
dzisiaj
Firma:
Niro Sp. z o.o.
Miejsce pracy:
dolnośląskie / Lubin