Pomoc kuchenna

Smażalnia Ryb " u Andruszka" Tadeusz Andruszków
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Pasiecznik
Numer: StPr/25/0266
OBOWIĄZKI:
Zakres obowiązków stażu pomocy kuchennej obejmuje pomoc w przygotowywaniu posiłków, w tym mycie, obieranie i rozdrabnianie składników, a także utrzymanie czystości w kuchni. Stażysta pomaga w przygotowaniu dań, np. przez odmierzanie składników, rozpakowywanie produktów, a także może pomagać przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Ważne jest przestrzeganie zasad sanitarnych i bezpiecznego użytkowania sprzętu kuchennego.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Wykształcenie: średnie zawodowe
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Wykształcenie: pomaturalne/policealne
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Wykształcenie: średnie branżowe
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie
Wykształcenie: gimnazjalne
Wykształcenie: podstawowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Pasiecznik


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

Zmianowość: jedna zmiana; Praca w dni wolne - możliwość odebrania w tygodniu; godz. wykonywanej pracy: 11:00 - 19:00

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Jaworze
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Myślibórz (pow. jaworski, gm. Paszowice), Myślibórz
Data publikacji:
wczoraj
Poznaj ofertę...
pomoc na kuchni Wymagania inne:
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Jaworze
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Myślibórz (pow. jaworski, gm. Paszowice), Myślibórz
Data publikacji:
wczoraj
Poznaj ofertę...
pomoc na kuchni Wymagania inne:
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Lubań
Data publikacji:
wczoraj
Poznaj ofertę...
1.Właściwe wstępne przygotowanie produktów do dalszej obróbki termicznej, obieranie, krojenie, siekanie, szatkowanie, itp.2.Pomoc w przygotowaniu i gotowaniu posiłków.3.Porcjowanie i dekorowanie potraw.4.Wydawanie posiłków o wyznaczonych...
Publikacja:
2025-08-30
Firma:
Smażalnia Ryb " u Andruszka" Tadeusz Andruszków
Miejsce pracy:
dolnośląskie / Pasiecznik