Szef kuchni

DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
Szef kuchni
Miejsce pracy: Braszowice
Numer: StPr/25/0534
OBOWIĄZKI:
W zawodzie praca Braszowice 63praca od 12 00 - 20 00praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Szef kuchni (kuchmistrz)
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Umiejętności w zawodzie
Uprawnienia: PREDYSPOZYCJE DO WYKONYWANIA PRACY NA TYM STANOWISKU


Wymagania inne:

DOŚWIADZCENIE WYMAGANE

Miejsce pracy:

Braszowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 7 000 PLN


Opis wynagrodzenia:

praca od 12 00 - 20 00, Braszowice 63praca: 2 dni pracy/ 2 dni przerwy od poniedziałku do niedzieli

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Klient portalu Praca.pl
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Wrocław
Data publikacji:
wczoraj
Poznaj ofertę...
Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturami Tworzenie codziennych menu oraz receptur zgodnych z normami żywieniowymi Organizacja i nadzór pracy zespołu kuchennego – planowanie grafików, delegowanie zadań, wsparcie i motywowanie...
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Politechnika Wrocławska
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Wrocław
Data publikacji:
2025-07-25
Poznaj ofertę...
Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za planowanie, organizację i nadzorowanie pracy kuchni, zapewniając wysoką jakość dań oraz przestrzeganie standardów higieny i bezpieczeństwa. Dodatkowo zajmować się będzie koordynacją pracy...
SZCZEGÓŁY OGŁOSZENIA
Firma:
Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Lokalizacja:
dolnośląskie/ Jelenia Góra
Data publikacji:
2025-07-16
Poznaj ofertę...
przygotowywanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne:
Publikacja:
2025-07-26
Firma:
DORADZTWO ROLNE I GASTRONOMIA Ludwik Jarzmik
Miejsce pracy:
dolnośląskie / Braszowice